Nowa Strona: www.gildia-blackorwhite.pun.pl
Siemanderko ;p
nowe forum tak wiec wypada sie na nowo przywitac
tak więc nazywam sie Łukasz mam 15 lat mieszkam w czestochowie interestuje sie komputerami piłka nozna i tyle o mnie . Moze teraz wy o sobie
Witam...Marcin jestem:D mam 14 lat .Tez ,,pogrywam'' w metina , ale w piłkę tez lubię grac aaa... jestem z okolic Lublina. Więcej nie powiem bo mama nie pozwala :> (hehehe)
Jestem Damian mam 15 lat mieszkam w Świdwinie [wie ktos gzie to jest:D.. małe miasteczko] lubię garć w metka to już nie moja 1 postać na ...w metka zaczełem garć jak byly 2 czy tam 3 servery nie pamiętam było to bardzo dawno.. grałem an fenixsie sura WP .. gram w piłkę nożną w tutejszym klubie ...yyyy i Jestem Hardcorem xD
Witam wszystkich
Czas na tradycje Mam na imie Przemek (16 lat) ale posluguje sie pseudo Premo ;d
Mieszkam w Modlinie Tiwrdzy (1h od Wawy autem), ktory zostal jak zwykle pominiety w książkach od historii . Moje zainteresowania to wszelkiego typu sporty, komp i spędzanie wolnego czasu z kumplami.
W Metinie posluguje sie nick'iem Razorbreth i jestem gotowy pomóc jak mam czas
Nie gram za duzo bo chce nadrobic misje z biologiem ;p i czekam na steama.
To chyba starczy , jak są jakies blędy to sorry (slaby z polaka)
Ostatnio edytowany przez retrox (2009-08-12 20:31:39)
Witajcie... ;] Jestem Czarek mam 13 lat, jestem z okolic Lublina interesuje się komputerami i lubię grać w pilkę nożna.. metkiem też nie pogardze ;D
To by było na tyle
Ostatnio edytowany przez BloodMann (2009-08-13 07:41:08)
Nowy użytkownik
Elos Jestem Kuba lat mam 13.Jestem z Glinojecka(szef gildii mieszka 2 ulice odmojego domu xD) Lubię grać na kompie,popykać w piłę i szlajać sie z kumplami po mieście W metka gram raczej rzadko bo niestety zaczyna brakować mi czasu(dlatego taki mały lev).Tyle o mnie
Czas się pożegnać... już nie jestem w BlackOrWhitie ponieważ okradziono mnie (już 2 raz);/ Fajnie było w tej gildii . Super gildia ale no cóż ... Z przymusu muszę odejść... XKepasaX , Gienek14 , MentalMedal , Gieniusia17 TO JUZ NIE JA... Okradli mi konto potem e-mail i Ukradli konto więc powyższe postacie to nie ja... Już nie będę grał w metina ... Pozdro dla WSZYSTKICH z BlackOrWhite... 3 majcie sie
Witam. Mam na imię Wojciech. Mam 12 lat ( trudno w to uwierzyć ) Lubię grać w Metina. Gram w niego od 2 lat i kilka razy mi już ukradli konta
Ale i tak gram. Kowal to menda i pali ale czasami ma dobry dzień i wszystko robi. Interesuję się Informatyką, Historią i pytaniem/pytaniami bez odpowiedzi...
Czy kowal ma mózg? Czy kowal ma dzieci? Czy kowal udaje że jest idiotą? Czemu kowal nie kupuje prezentów jak ma kasę za palenie bo mówi że kupił by każdemu... Czy całą kasę wydaje na wódkę i ma zeza przy ulepszaniu? Lubię grać w piłkę, kosza i jeździć na rowerze Tyle o mnie
PS.
g3t ile masz lat? xD
Ostatnio edytowany przez EREHAT (2009-08-30 11:06:50)
Tak a propo to ja do g3 napisalem na gg podczas jakiejs wojenki chociaz nie wiem z ktorego poradnika skorzystal. G3 mozesz powiedziec z czyjej porady skorzystales.
P.S. To Wy przy mnie to dzieci jestescie wyzej jest napisane ile mam lat